Ergonomiška biuro kėdė XILIUM
  • Ergonomiška biuro kėdė XILIUM

Ergonomiška biuro kėdė XILIUM

450,00 €

Kėdės dizainas - Martin Ballendat.


Virš 25 metų sėkmingai dirbantis dizaino srityje. Nuo 1995 m. turi savo dizaino studiją Austrijoje, vėliau atidarė antrąją studiją Vokietijoje. Daugiau nei 10 metų dirba su žinomais prekių ženklais iš daugiau nei 10 šalių. Jo projektai buvo pripažinti tarptautiniu mastu, jam buvo suteikta daugiau nei 100 apdovanojimų!

Visi kėdės priedai yra užsakomi atskirai, pagal jūsų norus.

Poraniai
Galvos atrama
Kiekis
Turime, pristatatome per 2 d. d.

  • Lengva užsakyti ir įsigyti Greitas pristatymas
  • 100% saugūs mokėjimai Sąskaitos faktūros įmonėms
  • 24/7 prieinamas aptarnavimas
  • iki 10 metų garantija mūsų prekėms

Kėdžių rojus parduotuvė

Biuro kėdžių parduotuvė
Linkmenų g. 17, Vilnius 09300
Tel.: +370 682 355 65
El. paštas: info@kedziurojus.lt
 
sertifikuotos kedes



Unikalaus ir išskirtinio dizaino aukščiausios vokiškos kokybės kėdė XILIUM puikiai tiks besirūpinantiems savo sveikata ilgų darbo valandų metu.


Skirtingai nei kitų biuro kėdžių, šios atlošas yra iš dviejų atskirų dalių, tad suteikia dvigubą komfortą Jūsų nugarai! Perskirto atlošo dalys, nepriklausomai viena nuo kitos, lanksčiai juda į visas puses, efektyviai prilaiko Jūsų ir paverčia sėdėjimą daug aktyvesniu ir ne tokiu žalingų Jūsų nugarai. Kadangi nuolat palaikomas raumenų judrumas, medicininiais tyrimais įrodyta, kad nugaros spaudimo slėgis sumažinamas net iki 50% nei sėdint kėdėse, turinčiose standartinius atlošus. Taigi sėdėjimas XILIUM kėdėje prilygsta nugaros masažui!


Taip pat atlošas yra lengvai reguliuojamo aukščio, tad tiks įvairaus ūgio žmonėms. Kėdės sėdimoji dalis yra itin minšta ir išformuota ergonomiškai bei turi neigiamo pasvirimo kampo funkciją, tad galėsite individualiai nusistatyti patogiausią sėdėjimo padėtį. ir atlošas, ir sėdynė yra dengti gobelenu arba natūralia oda, kurių spalvą galėsite pasirinkti iš plataus mūsų siūlomo asortimento bei pritaikyti prie bet kokio interjero.


Reguliuojamo aukščio ir pasvirimo kampo pogalvis suteikia patogią atramą galvai, o reguliuojamo aukščio, pločio, gylio bei 360° sukimosi kampo porankiai - atramą rankoms. Kokybiška poliruoto aliuminio bazė su grindų nebraižančiais ratukais garantuoja stabilumą ir tvirtumą sėdėjimo metu ant bet kokio paviršiaus. Kėdėje įmontuotas sinchroninis mechanizmas leidžia atskirai fiksuoti kėdės atlošą ir sėdynę, kadangi abi dalys nėra sujungtos tarpusavyje. Dėl šio mechanizmo sėdynė ir atlošas efektyviai prisitaiko ir sinchroniškai atkartoja kiekvieną Jūsų judesį - judant atlošui per dvi ar tris padalas, sėdimoji dalis taip pat pasislenka į tą pačią pusę, tik per vieną padalą.


Šis modelis rekomenduojamas ieškantiems kokybės ir funkcionalumo gaminyje, tad garatuojame, jog pasirinkę XILIUM kėdę liksite patenkinti! Kaip aukščiausios kokybės gaminiui, šiam modeliui suteikiama net 60 mėnesių garantija!



Biuro kėdė rekomenduojama kuriant dirbančiojo ergonomišką namų ir biuro darbo aplinką.

8 kitų prekių šioje kategorijoje:

cookie Slapukų sutikimas